terjah jom!

Friday, September 17, 2010






Hari ahad ni balik asrama balek.Wah,seronok bukan!...Ohh..jangan dilupakan,SMA dan periksa akhir tahun juga menanti.selamatlah~

Read more...

ingatkan dah lupe jalan balik~


Ni kucing aku katty(jangan tanya aku kenapa nama die katty).Aku tak tahulah apsal dia suka sangat tengok muka dia kat cermin tuh.Mungkin bile dia tengok cermin tu dia rasa macam.."Akulah kucing yang paling laaaaaaawa kat UIA nih,bertuah keluarga diorang nih dapat kucing macam aku!"..hahaha...kucing saiko.

Semalam dia hilang.Puas cari dia,last2 anda tau tak pukol berapa dia balik..
 pukol 12.30 pagi

12.30 pagi

12.30 pagi

puas merempit baru ingat nak balik rumah?.haha


Read more...

horrayy!!

Thursday, September 16, 2010


Yeay!!!...............this is the beginning of BEST SANGAT KE??~



Read more...
Allah knows best.It is just Allah's way to make my spirit strong
and change me to be a better person

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP